Sekretesspolicy

Vi respekterar din integritet och varar omsorgsfullt för att skydda information som vi har tillgång till. Dina preferenser för användning av din information är vår högsta prioritet.

I denna policy betyder personuppgifter all information som du kan identifiera eller kontakta, till exempel ditt namn (första och sista), adress (stad, stat, postnummer), e-postadress, telefonnummer etc.

Denna sekretesspolicy reglerar din erfarenhet i våra butiker och på denna webbplats om inget annat anges.

Kategorier av information vi samlar

Vi samlar in personlig information när vi kommunicerar eller interagerar med dig via Blommamode.com, våra butiker eller BlommaModefamily av företag.

Hur vi använder din information

Vi använder den personliga information som vi och våra tjänsteleverantörer samlar för att bedriva vår verksamhet och förse dig med bästa möjliga produkter, tjänster och erfarenheter.

I framtiden kan vi erbjuda uppdaterade eller förbättrade versioner av våra mobilapplikationer som innehåller ytterligare funktioner som skapats av oss eller använder tredjepartsfunktionalitet. Våra program eller tredje part kan automatiskt samla information om din exakta plats från din enhet, men bara om du tillåter det.

säkerhet

Vi upprätthåller fysiska, elektroniska och processuella skyddsåtgärder för att skydda konfidentialiteten och säkerheten hos personuppgifter som skickas till oss via denna webbplats. För att skydda din information använder vår webbplats Secure Sockets Layer (SSL). SSL krypterar ditt kreditkortsnummer, namn och adress så bara Rainbow kan avkoda din information. Observera att e-post inte är krypterat och anses inte vara ett säkert sätt att överföra kreditkortsinformation.

blommamode - paypal